Diensten

U kunt bij Auto Veloce terecht voor verschillende diensten, waaronder het inkopen, het plaatsen van een zoekopdracht en het importeren van uw voertuig. Hieronder leest u wat onze verschillende diensten inhouden.

Zoekopdracht plaatsen

Bent u op zoek naar een klassieke of sportieve auto, maar u heeft weinig tijd of geen ervaring: U kunt bij ons een zoekopdracht plaatsen en wij gaan dan voor u aan de slag om de juiste auto te vinden. Of dit nou binnen Nederland of Internationaal is, wij hebben in diverse landen bronnen en kunnen zo vrijwel altijd de juiste auto vinden. 

Automobiel importeren​​

Wij kunnen u begeleiden bij het importeren van uw nieuwe auto. Van aankoop tot en met het leveren met het Nederlandse kenteken. Of slechts een gedeelte van het gehele traject: BPM aangifte, importkeuring, transport, etc.  

Aankoop advies​

Bij de aanschaf van een sportieve of klassieke auto komt veel kijken. Heeft u zelf de tijd niet en/of geen ervaring, dan kunnen wij u een hoop werk uit handen nemen. Van het beoordelen van de auto, de waardebepaling tot en met de aankooponderhandelingen. Zo heeft u een onafhankelijke partner die u advies kan geven.